Vinkkejä mitä kysyä pitopalvelulta

Meillä oli tiistai-iltana puhelinpalaveri pitopalvelumme Festa Zannonin kanssa, jossa pääsimme keskustelemaan ja kyselemään mieltä askarruttavia asioita. Kysyimme asioita todella suoraan, sillä halusimme tietää, miten kaikki on ajateltu sekä miten meidän mahdollisesti pitäisi auttaa.

Olin tehnyt etukäteen jo listan asioista, joita halusin kysyä. Sen lisäksi kysyin neuvoa myös yhdeltä kaasoistani, joka on pitkään ollut alalla töissä. Sieltähän hyviä kysymyksiä sitten tulikin! Ajattelin jakaa kanssanne nyt kaikki kysymykset, jotka me kysyimme – toivottavasti niistä olisi apua myös teille.

Tässä kysymykset, joita kysyimme:

  1. Me emme olleet tehneet kirjallista sopimusta, joten se oli luonnollisesti ensimmäinen kysymykseni. Olemme saaneet tarjouksen sähköpostiin, joka on siellä kuitattu, mutta mietimme, haluammeko kirjallista sopimusta tehdä vielä erikseen.
  2. Miten tarjoilijat pukeutuvat yleensä? Voiko tarjoilijat pukeutua toiveiden mukaisesti? Meidän toiveena on siisti olemus (esim. musta kauluspaita, mustat housut, siistit kengät) ja pitkähiuksisilla hiukset tiukalla nutturalla.
  3. Hääpäivän aikataulu? Mitä ottaa huomioon? Kuinka paljon aikaa varattava mihinkin ruokailuhetkeen?
  4. Onnistuuko pöytien kattaus?
  5. Onnistuuko juomapöydän kattaus?
  6. Buffet pöydän kattaus? Liinoitetaanko buffet pöytä pitopalvelun toimesta? Helmaliinoituksella vai ilman?
  7. Ovatko astiat ja ottimet ym. samaa sarjaa?
  8. Onnistuuko hääparin saapuessa kuohuvan tarjoilu hääparille ja vieraille erilliseltä tarjottimelta? Löytyykö tarjottimia vai tuodaanko hääparin toimesta ennakkoon?
  9. Katetaanko buffetiin alkuruoat ja pääruoka samaan aikaan? Vai kahdessa osassa?
  10. Miten erikoisruokavaliot katetaan? Onko samassa pöydässä muun ruoan kanssa selvästi merkittynä?
  11. Kun ruokailu alkaa, voiko joku kertoa ruuista tarkemmin?
  12. Onnistuuko ruokaviinien tarjoilu ruokailun yhteydessä?
  13. Hoitavatko kakkuastioiden, kahvin ja teen esillepanon ruokailun jälkeen, kun buffet pöytä on siivottu? Onnistuuko kakun esillepano?
  14. Onnistuuko jälkiruokaviinin tms tarjoilu kakun yhteydessä?
  15. Siirtyminen kertakäyttöastioihin ennen pitopalvelun lähtöä. Voiko pitopalvelu hoitaa tämän siirtymän ja tarvittavan kattamisen ennen lähtöään?
  16. Saako ylijäämäruuan pitää, vai viedäänkö se lähtiessä pois?
  17. Onko jotain toiveita meille?

Iso kasa kysymyksiä, joista oli meille paljon hyötyä ja joihin saimme todella hyvät vastaukset. Toivottavasti myös teille!

Joko teillä on ollut palaveria pitopalvelun kanssa?

♥ Sarah

Jätä kommentti