Mecco – mikä ihana mekkokauppa Helsingin keskustan tuntumassa!

Kaupallinen yhteistyö Mecco.fi

Instagramin puolella minua seuraavat ovatkin ehkä nähneet, että kävin keskiviikko-iltana äitini kanssa Mecco nimisessä myymälässä mekko-ostoksilla häitämme varten. Äitilleni oli tarkoitus löytää kaksi mekkoa: toinen maistraattivihkimiseemme ja toinen hääpäivällemme ja itselleni maistraatissa tapahtuvaan vihkimiseemme jokin elegantti suhteellisen simppeli mekko.

Meccon upeat mekot ovat paitsi hinnaltaan asiakasystävällisiä, myös muokattavissa sen mukaan mitä kantaja itse haluaa mekkoonsa. Halutessaan mekkoja voi muokata pitkistä lyhyiksi ja lyhyistä pitkiksi, vaihtaa nyörityksen vetoketjuun ja toisinpäin, olkaimettomiin mekkoihin saa valita peräti kolmesta erilaisesta olkainmallista ja kirsikkana kakun päällä mekkoja voi myös tilata eri värisinä! Puvun hintaan sisältyy valitsemasi väri, kiinnitystapa (nyöritys tai vetoketju), sekä pituus – muut muutokset maksavat hieman lisää, jolloin saat mekosta juuri itseäsi miellyttävän!

Olimme ennen myymälään menoa katsoneet etukäteen meitä miellyttäneet mekot, jotta myymälään mennessä käyntimme olisi mahdollisimman tehokas. Vaikka tämä helpottikin etsintäämme, halusimme silti käydä läpi myymälässä olevat mekot jos jokin olisi jäänyt huomaamatta ja onneksi kävimme, sillä äitini löysi heti pari uutta vaihtoehtoa! 

Meitä palveli superaurinkoinen Mervi, joka paljastui myöhemmin nettisivuja tarkemmin selatessani Meccon perustajaksi! Minun on pakko hieman hehkuttaa Merviä, sillä en ole ehkä missään saanut niin aurinkoista ja hyvää palvelua kuin häneltä! Hänestä huokui se, miten paljon nauttii työstään ja hän osasi antaa juuri meille parhaita vinkkejä ♥

Kokeilimme muutamia erilaisia malleja. Parista mekosta ei ollut valitettavasti isompaa sovituskokoa – se ei kuitenkaan haitannut, sillä pääsin näkemään materiaalin mekoista. Saman tyyppinen toinen mekko oli sovitettavissa, josta näki hieman istuvuutta – lisäksi mekon saisi omiin mittoihin sopivaksi tilattua, joten hätä ei ollut laisinkaan tämän näköinen!

Käynti myymälässä oli erittäin miellyttävä ja suosittelen käymään myymälässä, mikäli liikut Helsingin keskustassa päin ja mekko on häihin tai mihin tahansa muuhunkin juhlaan vielä etsinnässä. Myymälään ei tarvitse varata erikseen aikaa, joka helpottaa kiireisen aikataulun omaavia huomattavasti – ainut mikä täytyy huomioida on se, että viimeistään puoli tuntia ennen myymälän sulkeutumista tulisi myymälään päästä, jotta ehtii sovitella mekkoja ennen myymälän sulkeutumista! 

Myymälässä voi ostaa vain ne mekot, joita siellä jo on ”heti mukaan”. Me halusimme miettiä vielä mitkä vaihtoehdot ottaisimme ja tilaamme mekot netin kautta, jolloin saamme mekot juuri meille mitoitettuina. Kerron tilauksestamme hieman myöhemmin, heti kun olemme mekot saaneet tilattua ♥

Onko sinulta tai kaasoltasi vielä mekko hankkimatta?

♥ Sarah

Luethan myös:
x To Do -listan kuulumiset, 2 viikkoa jäljellä!
x Kaksi viikkoa häihimme
Cryo21 -terapian kokeilu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s